Over ons

Foto
OVER ONS

Ontmoet Rachelle, de drijvende kracht achter Fashionvibe:
Ik ben geboren op 18 augustus 1999 in een klein dorpje in Limburg. Sinds mijn 7e jaar ben ik intensief met paarden bezig. Ik vind het heerlijk om te rijden maar zeer zeker ook om ze te laten stralen. Op wedstrijden krijg je punten voor de uitstraling van paard en ruiter. En hier is het begonnen; mijn passie voor uitstraling en uiterlijke verzorging bij mezelf en bij anderen. Op 11 november 2017 heb ik mijn webshop in sieraden & modeaccessoires geopend en in oktober 2019 ben ik gestart als zelfstandig kapster en gecertificeerd wimperstyliste.
Bij Beauty by Rachelle kunt u terecht in Susteren en in Heerlen, voor diverse behandelingen, welke ik allemaal met plezier en enthousiasme uitvoer.  Mijn doel is natuurlijk dat elke klant mijn salon op zijn/haar mooist verlaat. 
Check mijn websites:
https://www.beautybyrachelle.nl/about-me
https://www.fashionvibe.nl/
 In de mode ontdekte ik dat de kracht zit in de combinatie van je eigen kledingstijl, make-up, haarstijl en uiteraard sieraden & accessoires. En net zoals zoveel vrouwen wil ik graag veel sieraden en accessoires in mijn collectie hebben om zo eindeloos te kunnen combineren.
Geschiedenis van de sieradenwebshop:
Het lag dan ook voor de hand dat ik mijn eigen winkeltje wilde hebben om van de sieraden en accessoires die ik ontdekte ook andere mensen te kunnen laten genieten. In november 2017 kreeg ik de gelegenheid om deze prachtige webshop te kunnen starten en met steun van mijn team heb ik dat gelukkig kunnen doen.
Sindsdien zijn wij druk bezig met het aanvullen van het assortiment, het verder inrichten en vorm geven van onze webshop.
Ons doel:
Mode is persoonlijk, het laat zien wie jij bent. Ons doel is het om met behulp van betaalbare sieraden en accessoires zoveel mogelijk vrouwen de gelegenheid te bieden om te laten zien wie zij zijn. In ons assortiment vind je dan ook meer dan 700 mogelijkheden om je eigen stijl te creëren, je eigen combinaties te maken en je eigen outfit compleet te maken. Wij vinden het belangrijk dat jij helemaal jezelf kan zijn en je eigen uitstraling kunt bepalen.
Daarom gaan wij wekelijks voor jou op zoek naar de laatste trends in sieraden en accessoires, die we in onze sieradenwebshop te koop aanbieden.
Onze winkel:
Wij hebben voor een webshop gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat jij moet kunnen winkelen waar en wanneer jij dat wil. Je vind er sieraden en accessoires zoals kettingen, oorbellen, armbanden, enkelbanden, handsieraden, sieraden sets, horloges, tassen, portemonnees en sjaals in allerlei soorten, vormen en kleuren.
Duidelijkheid voor onze klanten vinden wij erg belangrijk; daarom zijn de prijzen die getoond worden in onze webshop inclusief btw.  Onze verzendingen zijn gratis zodat jij bij een bezoek in onze webshop gelijk een helder beeld hebt van de prijs. Géén “verborgen” kosten die er nog bij komen.
Wij bezorgen bijna alle producten via een brievenbuspakketje en de grotere pakketen met een Track & Trace code zodat je niet onnodig thuis hoeft te blijven voor de bezorging maar wel kunt volgen wanneer jouw pakket geleverd wordt.
Levering door heel Nederland en België en jij bepaalt waar wij bezorgen dus wil je iemand verrassen dan is dat geen enkel probleem.
De levertijd voor de pakketten is enkele werkdagen na bestelling.