Kleding & Accessoires. Fashionvibe.nl blijft haar collectie uitbreiden. Naast modeaccessoires & sieraden voor heren en dames, zijn wij nu ook onze kledinglijn flink aan het uitbreiden met de modetrends van 2019.

Dit seizoen laten sterren in de straatstijl hun (dierlijke) instinct het overnemen met gedurfde en wilde afdrukken en felle kleuren. Vooral de dierenprints is een favoriet onder de fashionista's en verscheen op verschillende meestal sexy kledingstukken, waaronder broeken, jassen, jurken, pakken en meer maar ook op accessoires en sieraden zoals leuke tassen, oorbellen, portemonnees enzovoort. Om de trend van deze chique dames te volgen en je eigen innerlijke jungle kat te ontketenen, kies je voor sterke en opvallende ontwerpen met opvallende en prints of heldere kleuren.

Opvallende sieraden en accessoires zijn helemaal in dit jaar. Daarnaast zijn de felle kleuren en de sexy kleding stijl toon aangevend in het modebeeld van 2019. Onze mooie minirokken en sexy topjes sluiten hier perfect bij aan.

Geel is dé kleur bij uitstek van de lente, van lentebloemen, van de eerste lentezon, ook al laat die zich niet altijd zien. Geel is dé kleur om in deze tijd van het jaar te dragen. Jij en de mensen om je heen worden er gelukkig van. Maar ook andere felle kleuren zoals paars, rood, mint, roze, en azuur blauw behoren dit jaar weer tot de mode tinten.
Heb jij nog tips met betrekking tot mooie, aparte en gedurfde kleding stuur ons een mailtje en wie weet wordt jouw favoriet aan onze lijn toegevoegd.
 
      10-03-2019 17:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.